Kunnon Seura –palkinnolla liitto kannustaa seuroja toimimaan tunnuslauseenaan Liikuntaa koko elämänkaari.

Suurin osa seuran jäsenistä harrastaa kuntoliikuntaa mukavassa seurassa, eli meillä voi siis ilman muuta valita kuntoilun. Kilpailla voi sitten halutessaan, eli valinta on sinun.

Juhlavuosi 2014

Viikkarin Valkama Porissa 18.10. 2014.

Syntymäpäiväjuhlat ovat siis onnistuneesti vietetyt ja seuramme palaa takaisin arkeen mm. viikoittaisten harjoitusten merkeissä sekä Urheilutalolla että Karhuhallilla. 

Tilaisuuteen saapui kutsuttuja henkilöitä heti klo 12.00 alkaen ja itse juhla kättelyiden, seurustelun ja kahvihetken jälkeen alkoi aikataulun mukaisesti klo 13.00.

Molemmat vierailevat juhlapuhujat, eli kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ja Suomen Aikuisurheiluliiton toiminnanjohtaja Vesa Lappalainen, korostivat liikunnan merkitystä ihmisen elämässä aina lapsuudesta vanhuuteen. Seuramme vuoroilla Urheilutalolla ja Karhuhallissa onkin paljon tilaa tulla mukaan kaikkien seuran jäsenten, jotka haluavat kuntoilla mukavassa seurassa.

Aikuisurheiluliitto myönsi seuraavat ansiomerkit urheilun ja liikunnan eteen tehdystä työstä.

Kultainen ansiomerkki: Eila Mikola 

Hopeinen ansiomerkki: Irmeli Aalto

Pronssinen ansiomerkki: Marja Metsänkylä

Pronssinen ansiomerkki: Toivo Aalto

PUV kiittää vielä kaikki juhlassa tavalla tai toisella mukana olleita. Tähän kuuluu siis juhlatoimikunta, kaikki kutsutut vieraat ja esiintyjät, ja myöskin Viikkarin Valkaman hyvin toimineet järjestelyt heidän puoleltaan.


Juhlakuvia 18.10.2014. Porin Urheiluveteraanit ry 60 vuotta.

Seuran jäsenistölle ei aloiteta maksullista urheilukoulua vuonna 2014, koska emme saaneet tarpeeksi ilmoittautuneita, jotta koulu olisi kannattanut toteuttaa. Mukaan voi tulla seuran normaaleihin harjoitusvuoroihin.

Vanhin juhlavieras

Tilaisuuteen saapui myös 90 vuotta kesällä täyttänyt Aarre Snellström. PUV onnittelee korkean iän saavuttanutta miestä näin hieman jälkikäteen.

Päivitys: Aarre on nukkunut pois 7.2.2016. PUV suree muiden mukana pitkäaikaisen jäsenen kuolemaa.