SM-sisähypyt 2018

Porin Urheiluveteraanit järjesti Aikuisurheiluliiton vauhdittomien hyppyjen SM-kilpailut Porissa lauantaina 13.1.2018. Tapahtumaan oli ilmoittautunut 147 urheilijaa ja kisat sujuivat varsin hyvin, sekä urhelijoiden, että toimitsijoiden kannalta.

Seurapisteet ovat lisätty ladattaviin tiedostoihin 16.1. (tehnyt: Kunto-Pirkat).

Urheilutalolla nähtiin useita Suomen ennätyksiä, mutta osaa niistä ei voida hyväksyä, koska henkilön tulee olla täyttänyt sarjan vaatiman ikävuoden kisapäivään mennessä. Kilpailemaanhan pääsee heti kalenterivuoden alusta, kunhan siis vain täyttää tarvittavan iän vuoden loppuun mennessä.

PUV-seuran omia urheilijoita oli kisaamassa yhteensä kuusi henkilöä. Parhaan mitalisaaliin saavutti Marko Rajasaari M50-sarjassa. Marko voitti kolmiloikan sekä korkeuden. Pituudessa tuli hopeaa samalla tuloksella voittajan kanssa. Rajasaari on ennenkin joutunut näihin tiukkoihin tulosvertailuihin, jossa vasta toiseksi paras tulos ratkaisee mitalin värin.

Aikuisurheilun elävä legenda Pertti Ahomäki (M70) kisasi vain kahdessa lajissa: Kolmiloikassa tuli kultaa ja pituudessa hopeaa.

Katso kaikki PUV-seuran jäsenten tulokset tästä

Katso valokuvia kisoista tästä

Lehtileike tästä

Video kisoista on katsottavissa sivun alaosassa.


Tulospalvelu

Kisojen tulospalvelu toteutettiin täysin online - periaattella ja valmiit tulokset ovat luettavissa pöytäkirjojen muodossa sieltä.

Ladattaviin tiedostoihin on lisätty 14.1. kaikki tulokset. Lehdistömuodon voit lukea online-palvelusta.

Porin Urheiluveteraanien online - tulospalveluun pääset tästä

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.